İstanbul'da Erdoğan'ın konvoyunu bekleyen partililerin tepkisi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araç konvoyları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'daki Başakşehir - Kayaşehir metrosunun açılışında kaydedilen görüntüler dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından beraberindekilerle metronun ilk sürüşünü gerçekleştirerek, Kayaşehir Merkez durağından Şehir Hastanesi durağına geldi.

Törenin ardından Erdoğan'ın bölgeden ayrıldığı esnada çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan'ın konvoyunu bekleyen partililerin tepkisi ise dikkat çekti.

Makam aracını görünce "Reis" diye bağırmaya başlayan ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atan partililer, bir süre sonra "Araba boşmuş" dedi. Partililer, arkadan gelen araçlarda Erdoğan'ın olduğunu fark etti.

İşte o anlar:

Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

Erdoğan İstanbul konvoy