İstanbul'da DEVA Partisi binasına silahlı saldırı

TAKİP ET

DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na dün gece saatlerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırı anında içeride kimsenin olmadığı belirtildi.

İstanbul Arnavutköy ilçesinin Fatih Caddesi'nde yer alan DEVA parti binasına dün gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.  İlk gelen bilgilere göre saldırganların sayısı bilinmezken, saldırı parti binasına yaklaşan bir otomobil ile gerçekleştirildi. Otomobilden inen bir kişinin binaya ateş açması sonucu parti binasının camları kırılırken, binada kimsenin olmaması ise can kaybının önüne geçti. Gece saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda 7 el ateş edildiği öğrenilirken mermilerin cam ve masalara isabet ettiği açıklandı. 

İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Gece saatlerinde gerçekleşen saldırı sonrası açıklama yaparak, "Milletin iradesine saldırı gerçekleşti" diyen DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık şu ifadeleri kullandı:

"UMMUYORDUK"
Şuanda emniyet ekiplerimiz burada kimliği belirsiz kişiler tarafından milletin iradesine ilçe binamıza silahlı saldırı gerçekleşti. Özellikle Arnavutköy'de bu tarz olaylar ile karşı karşıya geleceğimizi ummuyorduk.

"HERKESİN BELİNDE BIR SİLAH VAR"
Genel olarak baktığımızda Türkiye'de herkesin belinde bir silah var bugün burada bir yaralımız yok sadece mal kaybı var camlarımız kırıldı. Biz şu anda Deva ailesi olarak sükunetimizi koruyacağız genel merkezimiz ve il merkezimize bilgi verdik. Kamera kayıtlarını incelediğimiz zaman malum kişiler tarafından bir aracın park edildiğini bir kişini içeriden çıkarak partimizi hedef alarak kurşunlama yaptığını görebiliyoruz. Bizde avukatlarımız ve merkezimizden haber bekliyoruz olay şuanda çok sıcak.

ali babacan deva silahlı saldırı istanbul