İstanbul'da bir iş yerini soymaya çalışan 8 kişiden 3'ü polis çıktı!

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te bir iş hanında bulunan iş yerini soymaya çalışan 8 kişiden 3'ü polis çıktı.

İstanbul Fatih’te bir iş hanına sahte arama emriyle gelerek iş yerini soymaya çalışan 5 kişi, altın toptancısını silahla yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Kamera görüntülerine yansıyan olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü polis çıktı.

Olay İstanbul’un Fatih semtinde yer alan bir iş hanında meydana geldi. Soyguncular, altın toptancısının iş yerine sahte arama emriyle girerek soymaya çalıştı. Gelenlerin polis olmadığından şüphelenen çalışanlar ile soyguna gelen 8 kişi arasında tartışma yaşandı. Şüphelilerden biri yaşanan tartışma anında silahını çekerek iş yeri sahibi İbrahim İsmailoğlu’nu bacağından yaraladı.

Olay yerinden kaçmaya çalıştıkları esnada çalışanlar tarafından bir kişi yakalanırken diğer şüpheliler araçla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceledi. 

İş yeri çalışanları tarafından yakalanan şüphelinin Başakşehir Devriye Ekipler kadrosunda görevli polis memuru Abdullah D. olduğunu tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu iş yeri sahibi İbrahim İsmailoğlu’nu yaralayan Şehmuz K. adlı şüpheli, olay yerine yakın bir alanda bulunan otoparkta yakalandı. 

POLİS OLDUĞU BELİRLENEN 3 SOYGUNCU  TUTUKLANDI
Güvenlik kameralarını inceleyen polis 8 şüpheli tespit etti. Şüphelilerden İstanbul’da görevli polis memuru Abdullah D. Ve Amasya ve Zonguldak’ta görevli diğer iki polisin de olaya karıştığı ortaya çıktı. Şüpheli polislerden Abdullah D., C.A. ve H.Ş. ile öğrenci olan Alper Ş. ve esnaf olduğu belirlenen Şehmuz K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkemeye sevk edilen diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

iş yeri istanbul fatih hırsız soyguncu polis