İstanbul'da ailesiyle birlikte trafikte seyreden gazeteciye küfür ve tehdit

TAKİP ET

İstanbul'da yine aynı görüntüler! Gazeteci Bora Erdin; bebeği, eşi ve annesiyle yolda ilerlerken ters yönden giren bir araç ısrarla yol istedi ve Erdin'e ailesinin yanında küfür edip, tehditte bulundu. Çakarlı aracın camındaki Bakanlık kartı dikkat çekti.

Gazeteci Bora Erdin İstanbul Kağıthane'de, trafikteyken başına gelen bir olayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Ailesiyle birlikte trafikte seyreden Erdin, 3 şeritli yoldan ters yönden ilerlemeye çalışan çakarlı ve Bakanlık kartlı siyah bir araçla tartışma yaşadı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KARTI VE ÇAKARI VAR

Söz konusu araçtaki Gençlik ve Spor Bakanlığı kartı ve çakar, Erdin'in kaydettiği görüntülere yansırken, araç içindeki sürücünün yaptığı onca şeye rağmen sergilediği rahat tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

Aracın kural ihlali yaptığı halde kendisinden yol istediğini, ardından da küfür ve tehditler savurduğunu belirten Erdin açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Gençlik ve Spor Bakanlığı araç kartı, 34AK911 plakalı bu araç 3 şeritli yola tersten girmiş. Benden yol istiyor. Yetmiyor hakaret ve tehdit savuruyor. "Alacaksın arabanı p.ç" diyecek kadar rahat. Çünkü biliyor ki hiçbir yaptırımla karşılaşmayacak."

"Arabada eşim, annem ve bebeğim var. Olay Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde oldu.
Yarın ilk iş şikayetçi olacağım. Aracın plakasını hem @istanbul_EGM  hem de @gencliksporbak 'na bildirdim. Gerçekten artık yeter."

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Bora erdin gazeteci istanbul trafik tartışma gençlik ve spor bakanlığı çakar