İstanbul Beyazıt olaylarının yeni görüntüleri ortaya çıktı

TAKİP ET

İstanbul Fatih Beyazıt'ta iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Biri polis 7 kişinin yaralandığı çatışmada bir kişinin polisin silahını alarak karşı tarafa ateş etti. Şoke eden anlar saniye saniye kaydedildi. Ortaya çıkan yeni görüntülerde çarpıcı detaylar var. Saldırganlardan birinin polise hedef alarak ateş açtığı görülüyor.

İstanbul Fatih'te iki grup arasında sokak ortasında çıkan silahlı kavgaya ait görüntüler şoke etti.

Polislere defalarca eteş edilirken, bir polis sırtından vurularak yaralandı. Toplam 7 kişinin yaralandığı olayda polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor.

Çatışmanın Beyazıt Çadırcılar Caddesi'nde, daha önceden aralarında husumet bulunan iki esnaf grubu arasında çıktığı belirtildi. 

2 yıldır kapalı olan bir dükkanın bugün sabah açılmasıyla birlikte sözlü tartışma çıktığı ifade edildi. Tartışmanın kısa sürede silahlı çatışmaya döndüğü öğrenildi.
 

27 GÖZALTI VAR
İstanbul Valiliği tarafından Fatih'teki silahlı kavgaya ilişkin açıklama yapıldı. Valilik, 27 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Açıklamada, "Bugün saat 10.30 sıralarında Fatih İlçemiz, Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüştür. Olaya müdahale eden 1 polis memuru ve olaya karışan 5 kişi ile çevredeki 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerimizce çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce olaya karışan 27 şahıs gözaltına alınmış, 2 tabanca ele geçirilmiştir" denildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Beyazıt'taki çatışmaya ilişkin yeni görüntüler akşam saatlerinde ortaya çıktı. Olayın yaşandığı noktayı çok net bir şekilde çeken işyeri kamerasından elde edilen görüntülerde çarpıcı detaylar yer alıyor.

Yaşanan gerginlikle ilgili bölgeye çok sayıda polis geldiği görülürken, bir anda patlayan silahla birlikte ortalık karışıyor.

Bu sırada saldırganlardan birinin polisi hedef alarak ateş ettiği görülüyor.

Görüntülerde ateş etmemekle eleştirilen polislerin aslında doğru yaptıkları karşı tarafta da polislerin ve vatandaşların olduğu görülüyor.

İşte o görüntüler:

 

 

istanbul beyazıt çatışma polis silah silahlı çatışma