Isparta'da konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan konser verecek

TAKİP ET

Bazı oluşumlar tarafından hedef gösterilmesinin ardından Isparta'daki konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan konser verecek.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi ortak açıklama yayımlayarak, AKP’li Isparta Belediyesi’nin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso’yu hedef göstermişti.

Hedef gösterilmesinin ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında sahneye çıkacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri belediye tarafından iptal edilmişti.

YERİNE SEDA SAYAN ÇIKACAK
Seda Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da sahne alacağını duyurdu.

NE OLMUŞTU?
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, "Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?" ifadelerini kullanırken, ortak açıklama yapan Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği, Mosso'nun "Ahlaksızlığı özendirdiğini" iddia etmişti.

Şarkıcı Melek Mosso, Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konserinin iptal edilmesiyle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz” demişti.

melek mosso seda sayan ısparta konser