Isparta'da beyaz esaret! Kar yağışı sonrası 36 saattir elektrikler yok

TAKİP ET

Isparta'da 2 gündür etkili olan kar yağışı kenti esir aldı. Kar yağışı nedeniyle elektriklerler 36 saattir kesik. Doğalgazı kullanamayan vatandaşlar "Donuyoruz" diyerek tepki gösterdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlardan "Biraz sabır" istedi.

Isparta'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle dün sabah saatlerinden beri kente elektrik verilemiyor. Aradan 36 saat geçmesine rağmen elektriklerin ne zaman verileceği netlik kazanmadı.

Elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar kombisini çalıştıramıyor. Telefonlarının şarjının kalmadığını söyleyen vatandaşlar çaresiz bekleyişini sürdürüyor.



BELEDİYE BAŞKANI: BİRAZ SABIR
Kar yağışının yoğun yağdığı saatlerde Ankara'da olduğu iddia edilen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ise sonraki saatlerde yaşanan durum ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen, "Şehrimizde son 20 yılın en yoğun kar yağışını gördük. 1000 personelimizle sahadayız, iş makinelerimiz ve araçlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Ara sokaklar ve giremediğimiz yerler için vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz, her yere gireceğiz. Karla mücadelemiz 7/24 devam edecek" dedi.

ısparta elektrik kar kar yağışı vatandaş belediye başkanı