Isparta Belediye Başkanı'nın makam aracı yeniden gündemde!

TAKİP ET

Isparta'da yoğun kar yağışı sonrası 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanmıştı. Kentte yaşananların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in milyonluk makam aracı yeniden gündem oldu.

Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle kentte 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanmış ve 70 yaşındaki bir vatandaş soğuktan donarak ölmüştü. Kriz sonrasında Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, geçici olarak görevden alınmıştı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kar yağışı sonrası yaptığı açıklamada "Biz tarihin en büyük kuraklığını yaşadık. Buna karşılık yüce Rabbim çok büyük bir bereket verdi. 2 gün sıkıntı yaşarız ama 1 yıl kuraklık olmadan hayatımıza bakarız" demişti.

Başdeğirmen, “Ortada çok büyük bir afet olmamasına rağmen Bakanlarımızın buraya kadar gelmesi bizleri güçlendirdi. Bize verilen önemi, insana verilen saygıyı gösteren bir dirilişti bu. Vatandaşımız şunu bilsin ki devletimiz çok güçlü" ifadelerini kullanmıştı.

Isparta'da yaşananların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yaklaşık milyonluk makam aracı sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ARACIN GÜNCEL BEDELİ 5-6 MİLYON
Şükrü Başdeğirmen'in kullandığı Audi A8 makam aracının güncel bedelinin ise yaklaşık 5 milyon lira olduğu öğrenildi.



Isparta'da donarak ölen vatandaş: Ramazan Nazlı...

ısparta belediye başkanı makam arabası araba araç kar elektrik