İspanya'yı sarsan iddia: Gerard Pique, Shakira'yı aldatırken suçüstü yakalandı!

TAKİP ET

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique'nin, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yı aldattığı iddiası İspanya'da gündeme oturdu. Shakira'nın, Pique'yi kendisini aldattığı sırada suç üstü yakaladığı ve ayrılmak üzere oldukları öne sürüldü.

Yaklaşık 12 yıldır birlikte olan Barcelonalı yıldız Gerard Pique ile ünlü şarkıcı Shakira ihanet iddiaları ile gündemdeler. İspanya basını, Shakira’nın Pique’yi başka bir kadınla birlikte ilişkiye girerken suçüstü yakaladığını ve ikilinin ayrılacağını yazdı.

İspanya basınından El Periodico’da yer alan habere göre; Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique’den ayrılma kararı aldı. Pique'nin "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu öne sürüldü.

Haberde ayrıca Pique’nin Barcelona gecelerinde defalarca kez kulüplerin özel odalarında farklı kadınlarla yakalandığı ifade edildi.

Uzun bir süredir ayrı yaşadıkları belirtilen ikiliden Shakira Mayıs ayında çocukları Milan ve Sasha ile birlikte, Pique olmadan iki kez İbiza’ya tatile gitmiş, yaşananlar ayrılık iddialarını güçlendirmişti

"EVLİLİK FİKRİ KORKUTUYOR"
Daha önce Instagram profilinde sık sık Pique'yi paylaşan Shakira'nın 21 Mart'tan bu yana sevgilisi ile ilgili herhangi bir şey paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Shakira, "Planet Weird" podcastindeki açıklamasında, "evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu" söyleyerek "Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum." demişti. 

ispanya gerard pique pique shakira aldatma