İsmail Kartal son maçında: Fenerbahçe taraftarına veda ediyor

TAKİP ET

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı Lacivertliler için kritik öneme sahip olan karşılaşma İsmail Kartal'ın taraftara vedası olacak İşte detaylar...

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, sahasında Karagümrük'ü ağırlayacak. Sarı Lacivertliler karşılaşmayı kazanırsa ligi ikinciliğini ve Avrupa’yı garantileyecek.

Kritik karşılaşma birçok detayı içinde barındırıyor. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre karşılaşmayı kazanırsa yenilmezlik serisini 13 maça çıkaracak olan Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez ismi olan kaleci Altay, bugün dalya diyecek. Üçüncü sezonunu geçiren milli file bekçisi sarı lacivertli formayla 100. maçına çıkacak.

İSMAİL KARTAL VEDA EDECEK, VOLKAN DEMİREL İLK KEZ KONUK OLACAK
Bu zorlu karşılaşma, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da Kadıköy'e ve taraftarlara veda maçı niteliğini taşıyor. Deneyimli hoca, sarı-lacivertlilere galibiyetle veda etmek için ter dökecek.

Kanarya'nın efsane isimlerinden Volkan Demirel ise Kadıköy'e ilk kez rakip olarak gelecek. Karagümrük'ü çalıştıran Demirel, 17 yıl kalesini koruduğu, kaptanlık yaptığı ve teknik adam olarak çalıştığı Fenerbahçe'yi yenmek için çaba harcayacak.

37 PUAN ALDI
İsmail Kartal, bugün seyircisi önünde son maçına çıkacağı Fenerbahçe'de başarılı bir grafik çizdi. Sarı-lacivertliler, Kartal yönetiminde 16 lig maçında 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan toplarken sadece 5 Şubat'ta Başakşehir'e kaybetti.

SERDAR DURSUN'A ÇİZİK
Kart cezası sona eren Serdar Aziz, savunma hattındaki formasına kavuşacak. Tisserand, stoperdeki tandemi tamamlayacak. Nazım sağ beke, Osayi Samuel sağ açığa geçecek. Beşiktaş derbisinde sınıfta kalan Serdar Dursun'un yerine forvette Valencia'nın oynaması bekleniyor.
 

ismail kartal fenerbahçe karagümrük