İsmail Kartal kulübede: İşte Fenerbahçe - Antalyaspor maçının muhtemel 11'leri

TAKİP ET

Vitor Pereira'nın ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, yıllar sonra Fenerbahçe kulübesinde. Kartal'ın kadro tercihi merak konusu olurken Antalyaspor maçının muhtemel 11'leri belli oldu. İşte detaylar...

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal, 6.5 yılı aşkın bir süre sonra yeniden Sarı Lacivertli takımın kulübesinde sahaya çıkıyor.

Takım otobüsünün kurşunlanması sürecinde, kaçan şampiyonluk sonrası 30 Mayıs 2015'te sarı-lacivertlilere veda eden tecrübeli çalıştırıcı, Antalya'da yeni bir sayfa açıyor. Kartal, galibiyetle başlamak ve takımını üst sıralara taşımak istiyor. Fenerbahçe'de teknik heyet de netleşti. Recer Karatepe, Sercan Terzioğlu ve Kemal Kurak yardımcı antrenör olarak ekibe dahil edildi.

MUHTEMEL 11'LER
Antalyaspor: Boffin, Veysel, Kudryashov, Naldo, Bünyamin, Poli, Ribeiro, Güray, Amilton, Crivelli, Doğukan.

Fenerbahçe: Berke, Osayi, Tisserand, Kim Min Jae, Ferdi, Gustavo, İrfan can, Mesut Özil, Rossi, Pelkas, Serdar Dursun.

FENER’DE 7 EKSİK
Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında sakatlıktan yeni çıkan Berisha dışında, grip olan Novak ve Valencia ile bağırsak enfeksiyonu yaşayan Szalai'den yoksun. Crespo, Altay ve M. Hakan diğer eksikler. Antalya'da ise Amilton ile yollar ayrıldı.

fenerbahçe ismail kartal antalyaspor muhtemel 11 kadro kadro tercihi