İsmail Kartal'dan canlı yayında ayrılık açıklaması: Fenerbahçe'ye böyle veda etti

TAKİP ET

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Malatyaspor maçının ardından Sarı Lacivertli kulübe veda etti. Kartal, "Bugün itibariyle sözleşmem bitti, bundan sonrası için kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek" dedi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, Yeni Malatyaspor maçının ardından Sarı Lacivertlilere veda etti.

Sözleşmesi sona eren Kartal, ileriki süreçle ilgili, "Bugün itibariyle kontratım bitti. Kararı başkanımız ve yöneticiler verecek. Hayırlısı neyse o olsun" dedi.

İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:
"5, 5 buçuk aydır buradayız. Samandıra personeline, ekibime çok teşekkür ediyorum. Buradan verdiğim mesajları anlayarak bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ne istediklerini biliyorum demiştim, verdiğimizi düşünüyorum. Onlara çok teşekkür ederim. Camianın birleşmesini sağladık. Bunların hepsini yapan oyuncu grubudur. Çok güzel sonuçlar elde ettik. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Müthiş taraftarlarımızın birleşmesi beni çok mutlu etti. Bundan sonraki süreçte söylediğim gibi ilk gün neredeysem bugün de oradayım. Bugün itibariyle kontratım bitti. Kararı başkanımız ve yöneticiler verecek. Hayırlısı neyse o olsun.

İkinci yarının lideri Fenerbahçe'dir. En çok gol atanı Fenerbahçe'dir. Oyuncular sayesinde oldu. Oyuncularımızla çok çalışarak... Disiplin, otoriter yaklaşım, saygılı yaklaşım, ne istediğim çok net anlattım, onlar da anladı. Birbirimize saygı duyarak buralara geldik. En büyük pay sahibi oyuncularım ve taraftarlardır. Hayırlısı neyse o olsun, ben böyle bir adamım."

ismail kartal fenerbahçe canlı yayın veda teknik direktör