İslamcı kanalda şok sözler: "Yurtdışındaki Türkleri öldürürler, hiç ağlamayın sonra"

TAKİP ET

YouTube'de yaklaşık 100 bin abonesi olan Rabbani TV'de şoke eden sözler sarf edildi. Videoda konuşan şahıs, "21 yaşındaki Suriyeli genci ırkçılar öldürdü. Bunları azmettiren Ümit Özdağ... Yarın öbür gün yurtdışındaki Türklere, akrabalara aynısını yaparlar, hiç ağlamayın sonra" diye konuşuyor.

Sığınmacı sorunu Türkiye gündemindeki yerini korurken YouTube'da 100 binden fazla abonesi bulunan Rabbani TV isimli kanalda skandal bir video yayınlandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Nakşibendi Cemaati’ne bağlı olan Osmanlı Ak Dergah ve Huccet-ul İslâm Medresesi'nin kurucusu Mustafa Atmaca Sakaryevi'nin konuştuğu videoda şoke eden ifadeler kullanıldı.

"TÜRKLER ÖLDÜRÜRLER, HİÇ AĞLAMAYIN SONRA"

İstanbul Bağcılar'da 21 yaşındaki Suriyeli Şerif El Ahmed'i öldüren şahıslar üzerinden konuşan Mustafa Atmaca isimli şahsın "21 yaşındaki Suriyeli genci ırkçılar öldürdü. Bunları azmettiren Ümit Özdağ... Yarın öbür gün yurtdışındaki Türklere, akrabalara aynısını yaparlar, hiç ağlamayın sonra" diye konuştuğu görüldü.

Mustafa Atmaca, şu ifadeleri kullanıyor:

"22 yaşındaki genç bir arkadaş evinin içinden çıkartılıyor. Evinden çıkartan kim, 4-5 Türk delikanlı. Evinden çıkartıp öldürüyorlar yani şehit ediyorlar. Kim bunları azmettiren? Ümit Özdağ denen saçma salak yapıda algısı olan bir insan. Biz böyle yaparsak dünyanın farklı yerlerindeki Türklere de aynısı yapılırsa ses çıkartmayacağız o zaman.

Bu zulümdür. Buna doğru kim yol alıyorsa, kim konuşuyorsa önü kesilmeli. Yoksa insanımız çok gaddar bir varlık haline dönüyor. Burada da bakıyorum bu Ümit Özdağ var ya bir kaos havası estirmeye çalışıyordu ve başardı. Herkes Suriyelileri düşman görüyor.

Ama söylüyorum bazılarınızın yurt dışında akrabası vardır. Aynısını onlara da yaparlar. Hiç ağlamayın sonra. Bu ırkçıların iki yüzlülüğünün farkına şöyle varın: Arap demiyorlar, Suriyeli diyorlar. Neden? Çünkü Arapların zenginleriyle iş yapıyorlar, Suriyelinin fakiri gözlerine batıyor."

Videonun tamamı şu şekilde:

 

Rabbani TV İslamcı kanal Youtube Mustafa Atmaca Sakaryevi