İskeçe'de 20 kişilik Yunan grup, 16 yaşındaki Türk çocuğu hastanelik etti

TAKİP ET

Yunanistan İskeçe'de 20 kişilik Yunan grup, 16 yaşındaki Türk çocuğu darp etti. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

İskeçe’de Yunan gençlerden oluşan yaklaşık 20 kişilik bir grubun, 16 yaşındaki bir Türk çocuğunu feci şekilde döverek hastanelik ettiği bildirildi.

GündemGazetesi'nde yer alan habere göre olay 26 Ağustos Cuma akşam saatlerinde yaşandı. İskeçe Arenmahalle’de Mitropoli olarak bilinen bölgede yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grubun, 16 yaşındaki Türk Azınlık mensubu bir çocuğu feci şekilde döverek hastanelik ettiği ifade edildi.

Saldırganların hangi gerekçeyle saldırıda bulunduğu henüz belirlenemezken, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine göre gruptan 6 – 7 kişinin aynı anda çocuğa vurduğu kaydedildi.

Xanthidaily.gr'de yer alan haberde, saldırganların 16 yaşındaki gencin yerde yatarken kafasını ve karın bölgesini tekmelediği ve ağır yaralayarak kanamasına neden olduğu ifade edildi.

AĞIR HAKARETLER!

Görgü tanıklarına göre, saldırganlar gence “Pis Türk, seni s...ceğiz, bir dahaki sefer seni öldüreceğiz” diye bağırarak çirkin bir şekilde küfür ettiler. Kavgayı gören vatandaşların araya girmeleriyle Türk düşmanı olduğu anlaşılan 20 kişilik grubun olay yerinden uzaklaştığı dile getirildi.

Bu arada, saldırıya uğrayan gencin annesinin arabayla olay yerinden geçerken, kanlar içinde yatan oğlunu görünce hastaneye götürdüğü ifade edildi. Annenin saldırganlara karşı suç duyurusunda bulunacağını ve mahkemeye vereceğini söylediği belirtildi.

İskeçe Yunan Türk Batı Trakya