Işın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye çok sert sözler! Tilki'nin annesi Havva Öztel, Karaca'ya cevap verdi

TAKİP ET

Şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki için "Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama" demişti. Karaca'nın sert sözlerine Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel cevap verdi. İşte detaylar...

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmesinin ardından magazin gündemindeki tartışmalar sürüyor. Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aleyna Tilki'ye çok sert sözlerle tepki göstermişti. Karaca'ya yanıt, Tilki'nin annesi Havva Öztel'den geldi.

Geçtiğimiz gün objektiflere takılan Aleyna Tilki, "Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?" sorusuna "Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız" demişti.

"SEN KİMSEYİ EVLADININ CEHALETİ İLE SINAMA"
Tilki'nin açıklamasına sessiz kalamayan Işın Karaca ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" ifadelerini kullandı.

Karaca'nın bu sözlerinden sonra Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in vereceği tepki de merak konusu oldu. Habertürk'e açıklama yapan Öztel, Işın Karaca için "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne, bunu dile getiriyorum" dedi.

ışın karaca aleyna tilki havva öztel şarkıcı haldun demirhisar