İrem Derici ve Cem Belevi ayrılmıştı: Arabasında ikinci telefonu bulmuş

TAKİP ET

İrem Derici, Cem Belevi'nin kendisini Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiasının ardından ayrılmıştı. Belevi'den "Aldatmadım" açıklaması gelirken, 2. Sayfa programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı belirtilen Cem Belevi "Aldatmadım" açıklaması yaptı. İrem Derici açıklamayı görünce ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etti. İrem Derici sessizliğini korurken, 2. Sayfa konuyla ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, İrem Derici, Cem Belevi'nin arabasında ikinci bir telefon buldu. Birinin uyarısıyla telefonu karıştıran Derici, Belevi'nin fenomenlere attığı mesajları görünce aldatıldığını öğrenip ilişkisini noktaladı.

SES KAYITLARI
Cem Belevi'nin "Adam gibi de seven bir adamım. Asla aldatma cümlelerini kabul etmiyorum" açıklamasını izleyen İrem Derici, Instagram hesabından paylaşım yapmıştı.

Derici, şöyle yazmıştı:
"Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben bir kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem' mi olsun ilk konumuz. Yoksa alevler attığın Influencer'lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez."

irem derici cem belevi ayrılık aldatma şarkıcı