İnternette satılıyor: Kayseri'de cinsel güçlendirici çikolata imalathanesinde şok görüntüler!

TAKİP ET

Kayseri'de polis ekipleri tarafından cinsel içerikli macun, jel, kahve, çikolata ve bal ürettiği tespit edilen bir imalathaneye baskın yapıldı. İnternetteki birçok sitede satıldığı görülen ürünlerin imalathanesinde ortaya çıkan görüntüler şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yasadışı bir şekilde cinsel içerikli macun, jel, kahve, çikolata ve bal üreten bir imalathaneye baskın düzenledi. 

Halk tarafından bilinen marketlerde ve internet sitelerinde satılan cinsel içerikli ürünlerin imalathanesinde cinsel içerikli çikolata ile 3,5 ton bal, 100 bin adet ginsengli kahve, 100 kilo sildenafil maddesi ve cinsel içerikli haplar ele geçirildi.

Operasyon sonucu 1'i Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. Ürünlerin değerinin yaklaşık 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Kaçak bir şekilde sağlıksız ortamda üretilen cinsel içerikli ürünlerin Türkiye geneline gönderildiği ifade edildi.

Polis ekipleri, imalathanede ele geçirilen ürünleri imha ederken, gözaltına alınan 2 kişi emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

kayseri cinsel içerikli ürün cinsel içerik hap çikolata macun bal cinsel hap güçlendirici