Instagram çöktü mü, Instagram'da hikaye ve gönderi paylaşamama sorunu!

TAKİP ET

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformu arasında yer alan Instagram'da hikaye ve gönderi paylaşmada sorun yaşanıyor. Instagram çöktü mü? sorusu sosyal paylaşım platformunda yaşanan sorun sonrası kullanıcıların gündemine geldi. İşte detaylar...

Instagram’da hikaye ve gönderi yükleme sorunu yaşanmaya başladı. Yaşanan sorunun ardından "Instagram çöktü mü?" sorusunun cevabı merak konusu oldu. Dünya çapında yaşandığı anlaşılan sorunda dolayı, kullanıcılar Instagram profiline hikaye ve gönderi yüklemede zorluk yaşıyor. Instagram tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 
Instagram’a hikaye ve gönderi eklemek isteyen bazı kullanıcılar hata ile karşılaştılar. Anlık milyonlarca kişiyi serverlarında barındıran sosyal medya devi, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Sorun ABD eyaletlerinde daha yoğun yaşanırken, Türkiye'de de bazı kullanıcılar paylaşımlarında sıkıntı yaşıyor.

Kısa sürede en çok konuşulan konuların arasında yer alamaya başlayan “İnstagram çöktü mü” sorusuna bir cevap aranılıyor. İnstagram’ın neden sorun yaşandığına dair bir bilgi bulunmazken sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ısntagram ınstagram çöktü ınstagram hikaye ınstagram gönderi