İnşaattan düşen üniversite öğrencisi Nedim Yurtdaş hayatını kaybetti

TAKİP ET

24 yaşındaki üniversite öğrencisi Nedim Yurtdaş, ailesine destek amaçlı çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

AYKIRI / HABER MERKEZİ
Türkiye, siyasilerin lüks harcamalarını konuşurken üniversite öğrencisi Nedim Yurtdaş'tan gelen acı haberle sarsıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Psikoloji bölümü 3.sınıf öğrencisi olan Yurtdaş, ailesine destek olmak amacıyla inşaatlarda çalışmaya başladı.

İstanbul'da taşeron bir firmanın inşaatında çalışırken, yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için iskeleden düşen Yurtdaş ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

24 yaşındaki Yurtdaş'ın üniversite eğitimi sürdürebilmek ve ailesine destek olabilmek amacıyla inşaatlarda çalıştığı öğrenildi.

SINAV SAATİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Yurtdaş, inşaatta çalıştığı zamanlarda derslerini de ihmal etmiyordu. Hayatını kaybettiği gün, sınavı vardı. Ancak inşaattaki işler bitmediği için sınava yetişemediği ortaya çıktı. Yurtdaş'ın arkadaşları sınavdan sonra acı haberi aldılar.

EGEMEN BAĞIŞ'IN AÇTIRDIĞI ŞAMPANYA 32 BİN LİRA
Yurtdaş'ın hayatını kaybettiği gün, Egemen Bağış'ın açtırdığı şampanyanın fiyatının 32 bin TL olduğu ortaya çıkmıştı. Bağış'ın sadece bir uçuşunda devletin uçağında, devletin kasasından yaptığı bu harcama büyük tepki çekti.

İnşaattan düşerek hayatını kaybeden Nedim Yurtdaş ile ilgili haberler iktidara yakın hiçbir haber kuruluşunda yer bulmadı.

Egemen Bağış'ın devletin uçağında içtiği şampanyanın değeri 32 bin lira!

nedim yurtdaş inşaattan düşerek ölen öğrenci van yüzüncü yıl üniversitesi