İngiltere Chelsea'ya el koydu! Abramovic'in mal varlıkları donduruldu

TAKİP ET

İngiltere hükümeti, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic'in mal varlıklarını dondurdu. Chelsea'nin satış süreci de askıya alındı. Chelsea, özel bir lisansla maçlarını oynamaya devam edecek.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş İngiliz ekibi Chelsea'yi de yakından etkiliyor.

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic, bir süre önce kulübünü satışa çıkarmıştı. Ancak İngiliz hükümeti Rus milyarderin tüm mal varlığına el konduğunu açıkladı. Böylece Chelsea'nin satış süreci de donduruldu. Ancak Chelsea özel bir lisansla maçlarını oynamaya devam edebilecek.

TARAFTARLARA BİLET SATILMAYACAK
İngiliz hükümetinin aldığı kararın ardından Chelsea'nin satışının durdurulduğu belirtildi. Ayrıca, sezonun kalan maçları için bilet satışının yapılmayacağı ve maçlara sadece kombine kart sahiplerinin alınacağı, kulübün ürünlerini satan mağazaların yeni bir karara kadar kapalı olacağı ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLERLE SÖZLEŞME İMZALANMAYACAK
Ek olarak Roman Abramovich'in bu süreçte Chelsea ile ilgili herhangi bir işlem yapamayacağı kaydedildi. Öte yandan Chelsea'nin bu süreçte kontratı biten oyuncularla yeni sözleşme imzalayamayacağı, herhangi bir oyuncusunun satışını gerçekleştiremeyeceği ve yeni transfer yapamayacağı belirtildi.

 

ingiltere chelsea abramovic futbol spor abramovich rusya ukrayna