İngiliz lobileri devreye girdi, Kemal Kılıçdaroğlu'na böyle seslendiler: "Türkiye'nin mültecilere ev sahipliği yapması takdir edilmeli"

TAKİP ET

AB'nin gerçek yüzü! İngiliz lobileri devreye girdi. Ekonomist Timothy Ash, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sinan Oğan'ın oyuna gerçekten bu kadar mı ihtiyacınız var? Türkiye'nin mültecilere ev sahipliği yapması takdir edilmeli" diye seslendi.

 

İngiliz ekonomist Timothy Ash, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur stratejisini açıkladığı konuşması hakkında açıklama yaptı.

Timothy Ash, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidara geldiğinde ülkedeki tüm sığınmacıları göndereceğini söylemesi üzerine skandal sözler sarf etti.

ASh, “Sinan Oğan'ın oyuna gerçekten bu kadar mı ihtiyacınız var? Türkiye'nin gidecek yeri olmayan birçok mülteciye ev sahipliği yapması takdir edilmelidir” ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sığıcımalar ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Erdoğan, açıkça söylüyorum. Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. İthal oy sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta."

Kemal Kılıçdaroğlu Timothy Ash