İmamoğlu hakkında video çekenler serbest

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "yalan" video içeriği ürettikleri tespit edilen 4 kişi savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İBB, ihracat kısıtlaması nedeniyle, çiftçiye destek olmak amacıyla Mersin’den 100 ton limon alındığını, bunun da İstanbul’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından İmamoğlu aleyhine hazırlanan bir video sosyal medyaya düştü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şikayeti sonrası ilgili videoyu hazırlayanlarla alakalı soruşturma başlatıldı. Polis, şüphelilerin gözaltına alınması için harekete geçti.

Soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI
Şüpheliler bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Erdemli adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Ömer Sezer, cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Savcılığın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk ettiği Mahmut Dölek, Ömer Tuncel ve Emrah Toruman da denetimli serbestlik ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

limon videosu limon videosu chp limon sıkma videosu limon yeme videosu limon aşılama videosu imamoğlu limon akp limon videosu