İlhan İrem'in vefatının ardından Zeynep Beşerler'den organ bağışı tepkisi

TAKİP ET

Oyuncu Zeynep Beşerler, İlhan İrem'in böbrek yetmezliği nedeniyle vefat etmesinin ardından sosyal medyadan tepki gösterdi. Beşerler, organ bağışı yapmayanlara sitem etti.

'Konuşamıyorum', 'Anlasana' ve 'Yazık oldu Yarınlara' gibi unutulmaz şarkıların sahibi, Türk müziğinin efsane ismi İlhan İrem 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2016’da böbrek yetmezliği teşhisi konan ve zaman zaman diyalize bağlanan İlhan İrem, son 6 aydır hastanede tedavi görüyordu.

"BU ÜLKEDE GİDEN DEĞERLİ"

Oyuncu Zeynep Beşerler, sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşyım yaptı. İlhan İrem için bu zamana kadar kimsenin organ bağışı çağrısında bulunmadığını söyleyen Zeynep Beşerler,  "Kusura bakmayın ama yıllardır Levent'te diyaliz merkezinde tedavi gören İlhan İrem için kaçınızın organ bağışına destek olmak adına paylaşım oldu? Maalesef bu ülkede giden değerli" ifadelerini kullandı.

Beşerler, bir takipçisinin “Duyurmadınız. Nereden bileceğiz?” yorumuna da şu yanıtı verdi:

“Gazete okusaydınız konuya vakıf olurdunuz. Bilmiyorsanız da organ bağışlamak için sizi tutan mı var? Konuyu vicdanınızla paylaşın, bizimle değil.”

Zeynep Beşerler İlhan İrem