İktidar medyasında panik havası: Hepimizi yargılarlar, seri tutuklamalar başlar

TAKİP ET

Cem Küçük'ün bir televizyon programında 'Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse hepimiz yargılanırız.' dediği sözler yeniden gündem oldu. 

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük’ün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında söylediği “Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse hepimiz yargılanırız" sözleri yeniden gündem oldu.

“Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?” sorusu üzerine Küçük, “Seçim ikinci tura kalırsa Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil bütün herkes yargılanabilir.” demişti. Erdoğan karşıtı birinin seçilmesiyle gruplaşmaların başlayacağını, içerde FETÖ’cü kalmayacağını ve uluslararası kamuoyunun da desteğini alacağını belirten Küçük, bu destekler ile Erdoğan karşıtı birinin istediği gibi kanun çıkartacağını söylemişti. 

Görüntülerin sosyal medyada tekrar yayılmasıyla daha önce FETÖ’yü destekleyen yazıları ile gündeme gelen Küçük için bazı sosyal medya kullanıcıları “Suçunuz yoksa korkmanıza da gerek yok.” diyerek paylaşım yaptı.

“ZATEN YETERİNCE KORKAĞIZ”
“Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar?” sorusu üzerine Küçük, “Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır, Metiner'i kim kurtarır, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır, seni beni kim kurtarır?” dedi.

Mehmet Metiner ise “İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra...” dediği görülüyor.

İşte o görüntüler:

cem küçük mehmet metiner ak parti