İftara katılan şarkıcı Şükriye Tutkun: "Erdoğan keşke babam olsa"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlediği iftar programına katılan şarkıcı Şükriye Tutkun, "Erdoğan keşke babam olsa" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanatçılarla Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinde bir araya geldi. Birçok ünlü ismin bir araya geldiği iftara şarkıcı Şükriye Tutkun da katıldı.

"KEŞKE BABAM OLSA"
Twitter hesabından Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Tutkun, "İftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Keşke babam olsa' boşuna dememişim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın babasını tanıdığını düşünen Şükriye Tutkun iftardaki anısını şu sözlerle dile getirdi: "Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşalı Şöför Müslüm'ün kızıyım ben hatırlar mısınız? Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep. Sonra fotoğrafını gösterdim, 'Bitirim adammış' dedi. Oysa ki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan"

erdoğan iftar şükriye tutkun babam