İftar acelesiyle mağazayı kapattılar 2 müşteri içeride mahsur kaldı

TAKİP ET

Kocaeli'de fıkraları aratmayacak bir olay yaşandı. İftar vakti aceleyle mağazayı kapatan işletmeciler 2 müşteriyi içeride unuttu. Demir kepenklerden çıkamayan müşteriler polisi arayarak yardım istedi.

Demokrat Kocaeli'den Cihat Polat'ın haberine göre, İzmit Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Salı Pazarı AVM'de fıkra gibi bir olay yaşandı.

Akşam saatlerinde alış veriş yapmak için mağazaya giden Gökhan D. Ve Esra T. mağazada mahsur kaldı. Bir süre sonra üst kata çıkan vatandaşlar durumu anlayınca polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mağaza sahibini ulaştı. Olay yerine gelen mağaza sahiplerinin gelmesi üzerine kepenk açıldı. Mahsur kalan vatandaşlar kaldıkları yerden alışverişlerine devam etti.

ELEKTRİK GİTTİ SANDILAR
Ramazan sebebiyle mağaza sahibi saat 18:30'da ışıkları kapatıp gittiklerini belirtirken olaya çok şaşırdılar. Mahsur kalan 2 vatandaş ise elektriğin gittiğini sandık ve telefon fenerini açıp alışverişlerine devam ettiklerini söyledi. Üst kata çıktıklarında ise durumu anlayan çift çok şaşırdıklarını söylerken mağaza sahibinin yaptığı kontrolde eksik birşey olmadığı görüldü.
 

kocaeli üzerine dükkan kapanan müşteriler izmit