İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: "Bitlis'te çıkan çatışmada gri kategoride bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist etkisiz hale getirildi."
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında jandarma komando birliklerinin teröristlerle sıcak temas kurduğunu bildirdi.
Çıkan çatışmada, Terörden Arananlar listesinde gri kategoride bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç'un etkisiz hale getirildiği belirtildi. Yerlikaya, teröristin mayın ve sabotaj eğitimi aldığını tespit ettiklerini ve bu teröristin daha önce 4 jandarma personelinin şehit edildiği, 2 jandarma personelinin yaralandığı eylemlere katıldığını ifade etti.
Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti:
"Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek."