İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin ile fotoğrafı paylaşıldı: Son halini görenler şaşırdı

TAKİP ET

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlıses'ten olan torunu Berfin ile fotoğrafı paylaşıldı. Gözlerden uzak olan Berfin, dedesi Tatlıses'e benzetildi.

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak haricinde 5 çocuğu daha bulunuyor.

İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 çocuğu olan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda gözlerden uzak tuttuğu kızlarından Gülşen'i Instagram sayfasından paylaşmıştı.

Gülşen Tatlıses, kızı Berfin'in fotoğrafını paylaştı. Böylece İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak olan torunu Berfin,  Gülşen Tatlıses'in paylaşımıyla ortaya çıktı.

Berfin'in son hali, dedesi İbrahim Tatlıses'e benzetildi.

VASİ DAVASINDAN 'ŞERH' KARARI ÇIKMIŞTI

Ahmet Tatlıses, "Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır" diyerek babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açmıştı.

Mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar vermişti.

İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti.

Tatlıses, oğlu Ahmet için "Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor, bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı?" demişti.

İbrahim Tatlıses torunu