İbrahim Tatlıses'in konserden alacağı para dudak uçuklattı!

TAKİP ET

Kuruçeşme'de üç gün üst üste sahne alan İbrahim Tatlıses'in, yeni bir konser anlaşmasına imza attığı ve Belarus'taki bir otelle altı konser için 7 milyon liraya anlaştığı iddia edildi.

İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk konserini verdi. Üç gün üst üste Kuruçeşme'de sahne alan İbrahim Tatlıses'in biletleri günler öncesinden tükendi. Yoğun ilgi organizatörleri de harekete geçirdi. Tatlıses'in Belarus'taki bir otelle altı konser için dudak uçuklatan bir rakama el sıkıştığı öne sürüldü.

DUDAK UÇUKLATAN PARA
Akşam gazetesinin haberine göre; 'İmparator' lakabıyla tanınan şarkıcı, ilk yurtdışı konseri için Belarus'taki bir otelle el sıkıştı. Tatlıses, altı konser için toplam yedi milyon TL kazanacak.

'İbo Show' programının ardından sevenlerinin konseri özlemini de dindiren ve seyircilerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiği İbrahim Tatlıses, ilk yurtdışı konserini Belarus'ta verecek.

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme'deki konser öncesi açıklamalarda bulunmuştu. Tatlıses, "Heyecan var mı yok mu, tam onu da bilmiyorum ancak sahneye çıkınca olacak. Bu akşam beni ağlatacaklar, biliyorum. Ara ara 10'ar dakika ağlama arası isteyeceğim. Ağlamamak elde değil. Elde olsa muslukları tutacağım ama elde değil" demişti.



 

ibrahim tatlıses konser ibo show