İbrahim Tatlıses'e vasi davasından kötü haber: Taşınmaz varlıklarına şerh konuldu

TAKİP ET

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim büyüyor. Ahmet Tatlıses'in babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyerek vasi ataması için açtığı davadan çarpıcı bir karar çıktı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradığı zaman oğlu Ahmet Tatlıses için "Vurulduğum gün oğlum Ahmet kasayı boşalttı" iddiasında bulunmuştu. 

Babasının açıklamalarının ardından '"Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır" diyen Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı. Davayla birlikte mahkemeden sürpriz bir karar çıktı.

2. Sayfa'nın haberine göre; mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti.

Tatlıses, oğlu Ahmet için "Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor, bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı?" demişti.

 

İbrahim Tatlıses Mahkeme Ahmet Tatlıses taşınmaz varlıkları