İbrahim Çelikkol sette rahatsızlandı, çekimler iptal edildi

TAKİP ET

'Kuş Uçuşu' dizisinin çekimleri sırasında oyuncu İbrahim Çelikkol rahatsızlandı. Dizinin çekimleri Çelikkol'un rahatsızlığı nedeniyle iptal oldu.

Netflix'te yayınlanan popüler dizi 'Kuş Uçuşu'nun üçüncü sezon çekimleri sürerken, başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un sağlık sorunları nedeniyle dünkü çekimleri iptal edildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çelikkol sabah erkenden sete gitti ancak kendisini iyi hissetmediğini dile getirdi. Set ekibi hemen sağlık görevlilerini çağırdı ve Çelikkol'a serum takılarak dinlenmesine yardımcı oldu.

Diğer oyuncular Birce Akalay, İrem Sak ve Defne Kayalar da dahil olmak üzere, sette bulunan ekip, saatlerce Çelikkol'u bekledi ve birkaç ufak tefek sahnenin çekimini tamamladı.

Ancak Çelikkol, uyandığında çalışamayacağını belirterek setten ayrıldı ve bu durum, ekibin tepkisine neden oldu. Sonuç olarak, çekimler iptal edildi. 'Kuş Uçuşu' dizisinin üçüncü sezonuyla ilgili merakla beklenen gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİN KONUSU

Netflix'in yayımlanan popüler Türk internet dizisi "Kuş Uçuşu", Ay Yapım tarafından yapılan ve ilk bölümü 3 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan bir dizidir. Dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu üstlenirken, senaryosunu Meriç Acemi yazmıştır. Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol paylaşmaktadır.

Dizinin konusu, X kuşağına özgü bakış açıları, yaklaşımlar ve hedeflere ulaşmak için izlenen yolda farklı bir anlayışı ele almaktadır. Aslı adındaki genç bir kadın, kariyerinde ilerlemek için geleneksel yöntemlere değil, "kuş uçuşu" gitmeye karar verir. Yeni dünyanın farklı yöntemlerini kullanarak hedefine ulaşmaya çalışan Aslı'nın maceraları anlatılmaktadır. Ancak, bu hedefe ulaşmak o kadar da kolay olmayacaktır.

"Kuş Uçuşu" dizisi, farklı bir hikaye anlatımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmektedir ve izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. İbrahim Çelikkol'un sağlık sorunları nedeniyle yaşanan çekim iptali ise dizinin gündemine yeni bir gelişme olarak eklenmiştir. Dizinin gelecek sezonlarıyla ilgili heyecanlı bekleyiş sürmektedir.

İbrahim Çelikkol set dizi Kuş Uçuşu