İBB yönetiminde görev değişikliği

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişikliğe gidildi. Görevinden ayrılan İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman yerine Özlem Tut atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, görevinden ayrıldı. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Kahraman yerine atanan isim belli oldu.

İBB'DE DEVAM EDECEK
Kahraman, “Şimdi aynı ilkelerle aynı hedefe doğru yeni bir başlangıç yapma zamanı. Çalışmalarımı İBB ailesinde şehircilik alanında plan ve projelerin koordinasyonuna emek vererek sürdüreceğim. Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığındaysa her şey olduğu gibi çalışma arkadaşlarımın üstüne koyarak devam edecek. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Kahraman daha önce TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi ve İstanbul Şubesi'nde  yöneticilik yapmıştı.

ÖZLEM TUT ATANDI
Kahraman'ın yerine İstanbul Şehircilik Atölyesi Şube Müdürü (İŞAT) Özlem Tut getirildi. Görevi Kahraman'dan devralan Tut, “Daire Başkanlığı görevini, Tayfun Kahraman'dan devralmaktan onur duydum. Çok çalıştık, daha çok çalışacağız” paylaşımında bulundu.

ibb deprem risk yönetimi istanbul özlem tut ekrem imamoğlu