İBB'den Ekrem İmamoğlu'na açılan türbe soruşturmasına olay cevap!

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmi Twitter hesabından, Ekrem İmamoğlu hakkında açılan soruşturmaya Dünya Star Wars günü ile cevap verdi. 

Ekrem İmamoğlu hakkında geçen yıl katıldığı bir törende, Fatih Sultan Mehmet’e ait bir türbenin önünde ellerini arkaya bağladığı için soruşturma başlatılmıştı. 

Olayı ilk olarak Cumhuriyet gazetesinde Barış Pehlivan yazmış, İBB Sözcüsü Murat Ongun ise iddiayı doğrulamıştı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise resmi Twitter hesabından, 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü ile açılan soruşturmaya cevap verdi.

İBB sosyal medya hesabından, Ekrem İmamoğlu döneminde yapılan icraatler eşliğinde 4 Mayıs Dünya Star Wars Gününü kutladı. 

Paylaşımda, "Halk Süt, 10 Metro, Yaşam Vadileri, Anne Kart, Kreşler, İstihdam Ofisleri, Askıda Fatura, Halk Ekmek Büfeleri, Altyapı Yatırımları, Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı, Yenidoğan Destek Paketi, Meydan Tasarımları, Restorasyon Çalışmaları, Çifçilere Destek"
projelerine yer verildi.

KULLANILAN FOTOĞRAF DİKKAT ÇEKTİ
Yapılan paylaşımda, İmamoğlu’nun türbe önünde ellerini arkaya bağladığı görüntü ve Star Wars serisinin meşhur repliği “Güç Seninle Olsun” yazısı kullanılarak açılan soruşturmaya adeta gönderme yapıldı.


 

ekrem imamoğlu ibb türbe elleri arkadan bağladın soruşturma içişleri imamoğlu istanbul