Hüseyin Çevik: "Kadının ne işi var pazarda? Çarşı pazar işleri kesinlikle hanıma bırakılmayacak"

TAKİP ET

Hüseyin Çevik adlı şahıs, "Kadının ne işi var pazarda? Çarşı pazar işleri kesinlikle hanıma bırakılmayacak. Erkek halledecek. Çarşılar ve pazarlar şeytanın yeridir. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Sen karını yolluyorsun pazara erkeklerle yan yana dip dibe..." dedi.

Hüseyin Çevik adlı kişinin kadınlarla ilgili yaptığı konuşması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Çarşılar şeytanın yeridir" diyerek kadınların pazarda ne işi olduğunu sorgulayan Çevik, "Çarşı pazar işleri kesinlikle hanıma bırakılmayacak. Erkek halledecek" dedi.

Çevik, kadınların pazarda erkeklerle yan yana olmasını eleştirdi ve erkeklerin eşlerini pazara göndermesini hoş karşılamadığını belirtti.

Hüseyin Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"Kadının ne işi var pazarda? Çarşı pazar işleri kesinlikle hanıma bırakılmayacak. Erkek halledecek. Gerici, yobaz, mağara adamı desinler. Hiç önemli değil. Korkmayın! Pazara sen çık kardeşim. Ne işi var ya kadının pazarda? Kimin kime ne yaptığı belli değil. Çarşılar ve pazarlar şeytanın yeridir. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Sen karını yolluyorsun pazara erkeklerle yan yana dip dibe..."

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

Hüseyin Çevik hakkında daha önce İsmailağa Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilmiş ancak İsmailağa Cemaati tarafından "Bizimle alakası yoktur" denilerek suç duyurusunda bulunulmuştu.

Hüseyin Çevik pazar yeri çarşı