Hülya Avşar, lüks restoranın arka kapısından çıkarken yakalandı: "Hiç yapmam böyle şeyler ama..."

TAKİP ET

"Gerekirse simit yenecek" sözleriyle gündem olan Hülya Avşar, İstanbul Etiler'de lüks bir restoranın arka kapısından çıkarken yakalandı. Avşar, "Hiç yapmam böyle şeyler ama 'Arkadan çıkaralım' diye rica ettiler" dedi.

Şarkıcı Hülya Avşar, dolar kurundaki sert yükselişin ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamada "Gerekirse simit yenecek ama bugünler atlatılacak" demişti. Avşar, tepki çeken açıklamasının ardından "Sözlerimin arkasındayım" demişti.

Zaman zaman açıklamaları gündeme gelen Hülya Avşar, İstanbul Etiler'deki lüks bir restoranın arka kapısından çıkarken yakalandı. 

Karşısında muhabirleri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Avşar, "Neden arka kapıdan kaçtınız?" sorusuna "Vallahi ben de anlamadım. Hiç yapmam böyle şeyler ama mekan görevlileri, 'Sizi arkadan çıkaralım.' deyince ben de, 'Tamam' dedim" diye yanıt verdi.

SEZEN AKSU AÇIKLAMASI
Otomobilinin gelmesi ile birlikte hızlıca direksiyon başına geçen Avşar, Sezen Aksu'nun yeni şarkısındaki, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözlerini soran muhabirlere yanıt vermek istemedi.

Hülya Avşar, "Arkadaşlar konuya tam hakim değilim. O yüzden ben yorum yapmayacağım." demekle yetindi.

 


 

hülya avşar sezen aksu simit yenecek lüks restoran arka kapı