Hidemasa Morita, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Morita saat kaçta İstanbul'da olacak?

TAKİP ET

Fenerbahçe, Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita için Santa Clara ile satın alma opsiyonuyla kiralık konusunda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki futbolcu yarın İstanbul'da olacak.

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda orta saha transferini bitiriyor. Portekiz liginde forma giyen Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita, transferin resmiyet kazanması için yarın Türkiye'ye gelecek.

YARIN İSTANBUL'DA
Santa Clara kulübünün yetkilileri, Portekiz'de yayın yapan bir radyoya sarı-lacivertlilerin Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattığı haberini doğruladı. Morita, yarın 17.25'te İstanbul'da olacak.

Harcama limitlerinde sorun yaşayan Fenerbahçe, Japon futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Opsiyonun zorunlu olup olmadığı hakkında detay aktarılmadı.

PORTEKİZ'İN EN İYİLERİNDEN
Morita, yarın Türkiye'ye gelip sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Portekiz Ligi'nin en çok koşan, en çok top kazanan ve top çalan isimleri arasında yer alan Japon orta saha, dinamik yapısı, topla hızlı hücuma çıkışları dikkat çekiyor. Morita, bu sezon Santa Clara'da 2'si lig, 6'sı Avrupa Kupası olmak üzere 8 maçta 1 gol kaydetti.
 

morita japon fenerbahçe istanbul orta saha transfer futbol spor