Herkesi şoke eden paylaşım: Dan Bilzerian evlendi mi?

TAKİP ET

Instagram hesabından onlarca kadınla birlikte fotoğraflarını paylaşan ve 33 milyon takipçisi bulunan Dan Bilzerian, son paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Bilzerian, evlendi.

Instagram'da Dan Bilzerian olarak tanınan Daniel Brandon Bilzerian, 33 milyon takipçili hesabından yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı.

Sosyal medyanın 'en çapkın erkeği' olarak tanınan Dan Bilzerian evlendiğini açıkladı.

Yeni eşiyle düğünlerinden bir kare fotoğrafını ‘Sonunda yaptım’ açıklamasıyla paylaşan Bilzerian takipçilerini şoke etti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, her gün farklı kadınla objektif karşısına geçen ve oldukça çapkın bir yaşam tarzı olduğu bilinen Bilzerian’ın evlendiğine inanmadı.

DAN BILZERIAN KİMDİR?

Tam adı Daniel Brandon Bilzerian olan 41 yaşındaki Dan Bilzerian, Tampa, Florida'da dünyaya geldi. Wall Street'te başarılı bir girişimci olan babası, hem Dan hem de kardeşi Adam adına birer fon oluşturmuştu. Yani geleceği zaten baştan garanti altına alınmıştı. 2000 yılında denizci olarak askerlik hizmetini yapan Dan Bilzerian, daha sonra Florida Üniversitesi'nin İşletme ve Kriminoloji bölümlerine girdi.

Gösterişli bir hayat sürmesini sağlayan kazancını ise 2009 yılında Poker World Series'e katılarak kazandı. Instagram'da ilgi çekmeye başlaması 2013 yılında oldu. Bu konudaki ilk adımları da bundan bir yıl önce atmaya başlamıştı. Dan Bilzerian dünya çapında adını, lüks hayatını gözler önüne serdiği bu paylaşımlarla duyurdu.

Sürekli olarak ilgi çekmeyi seven Bilzerian, 2016 yılı için ABD başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı. Fakat sonra Donald Trump'a destek verdi. Dan Bilzerian'ın 2022 yılı itibarıyla 200 milyon dolar serveti olduğu belirtiliyor.

Dan Bilzerian evlilik evlendi playboy Instagram