HDP milletvekili Semra Güzel'in öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları çıktı

TAKİP ET

TSK'nın 2017 yılında Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Adıyaman'da 29 Nisan 2017 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonunda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelendi.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucu incelenne cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, Irak'taki bir terör kampında PKK'lı terörist Vedat bora ile çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

İşte o fotoğraflar:



Öldürülen terörist Volkan Bora'nın Harran Üniversitesi İletişim Fakültesi, HDP Milletvekili Semra Güzel'in ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni aynı dönemde okuduğu ve tanıştıkları biliniyor. Üniversiteyi bitirdikten sonra örgüte yakınlığı ile bilinen bir medya kuruluşunda muhabirlik yapan Volkan Bora'nın daha sonra örgüte katıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM'ye gönderdiği 28 milletvekili arasında Semra Güzel de yer alıyor.

ırak pkk terörist terör örgütü hdp semra güzel pkklı fotoğraf silah milletvekili volkan bora