HDP'li Pervin Buldan: İleride iktidarın parçası olacağız, boşuna bedel ödemedik!

TAKİP ET

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Ağrı'daki mitinginde konuştu. Buldan, "İleride iktidarın parçası olacağız. Ödediğimiz bedellerin, verdiğimiz emeklerin elbette bir karşılığı olacaktır" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Ağrı'daki "Demokratik Çözüm İçin Demokrasiye Çağrı" mitinginde konuştu. Buldan, "Şimdilik muhalefet yürütüyoruz ama bu böyle devam etmeyecek. Elbetteki ileride iktidarın parçası olacağız" dedi.

Buldan, "Ödediğimiz bedellerin, verdiğimiz emeklerin elbette bir karşılığı olacaktır. İşte bunun karşılığı bir dahaki seçimlerde HDP bu ülkeyi yönetecek olan parti olacak" ifadelerini kullandı.

"HDP ÜLKEYİ YÖNETECEK PARTİ OLACAK"
Buldan, şu ifadeleri kullandı:
"Şimdilik demokratik muhalefet yürütüyoruz ama bu böyle devam etmeyecek, ebetteki ilerideki dönemlerde, süreçlerde demokratik iktidarın parçası olacağımıza bir kez daha Ağrı halkının huzurunda söz veriyoruz. Biz bu yolda büyük bedeller ödeyerek çıktık. Biz bu yola büyük emekler vererek çıktık. Kadınlar ayrı emek verip, ayrı bedeller ödedi. Annelerimiz ayrı bedeller ödedi. Halkımız ayrı emek verdi, ayrı bedeller ödedi. Bu ödediğimiz bedellerin ve bu verdiğimiz emeklerin elbette ki bir karşılığı olacaktır. İşte bunun karşılığı bir dahaki seçimlerde HDP bu ülkeyi yönetecek olan parti olacak, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

pervin buldan hdp iktidar pkk