Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile sessiz sedasız evlendi

TAKİP ET

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Kopil karakteri ile tanınan oyuncu Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile nikah masasına oturdu.

2003-2006 yılları arasında yayınlanan, Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin başrolünde yer aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Kopil' karakteriyle tanınan Serhan Arslan evlendi.

Bir süredir birlikte olduğu modacı Nazlı Ceren Köksal ile Yunanistan'ın başkenti Atina'da nikah masasına oturan Arslan, haberi sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.  

Nazlı Ceren Köksal da nikah fotoğraflarını "Hayatımızın en gürültülü evet'i" notuyla yayınladı.

Arslan, Hayat Bilgisi'nin ardından Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Emret Komutanım ve Avrupa Yakası gibi dizilerde de rol almıştı.

SERHAN ARSLAN KİMDİR?

Serhan Arslan (d. 15 Ocak 1981, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve sunucudur. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur.

Henüz 8 yaşında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyunculuğa başladı. Londra'da, Central Saint Martin ve East 15 Acting School'da oyunculuk üzerine atölye çalışmalarına katıldı. San Francisco'da, The Actors Center of San Francisco'da çalıştı. Berlin Film Festivali'ne ülkemizden seçilen ilk oyuncu oldu.

Hayat Bilgisi Kopil Serhan Arslan Nazlı Ceren Köksal