Hayat Bilgisi'nin Amil Bey'i Tarık Pabuçcuoğlu'nun son halini gören tanıyamıyor!

TAKİP ET

Unutulmaz diziler arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde Amil Bey karakterini canlandıran Tarık Pabuçcuoğlu'nun son hali dikkat çekti. 73 yaşındaki oyuncunun son halini görenler tanıyamıyor.

Bir zamanların popüler dizisi Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Amil karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tarık Papuçcuoğlu'nun son hali dikkat çekti.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN AMİL BEY'İ SON HALİYLE ŞAŞIRTTI!

Sevilen dizinin oyuncuların şimdilerde ne yaptığı merak edilirken, Hayat Bilgisi'nin Amil'i Tarık Pabuççcuoğlu son haliyle gündeme geldi.

Galatasaray Lisesi'nden mezun olduğu bilinen isim, sonrasında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nde eğitim almıştı. Pabuçcuoğlu, İkinci Bahar dizisinde üstlendiği "Kebapçı Vakkas" rolüyle ismini duyururken, Hayat Bilgisi dizisiyle ününe ün katmıştı.

Şimdilerde 73 yaşında olan isim, Hayat Bilgisi dizisinde kel, döner sermaye sevdalısı, nafaka mağduru bir müdürü canlandırıyordu.

UZUN ZAMAN SONRA EKRANLARA DÖNDÜ

Uzun süredir ekrandanlardan uzakta bir yaşam süren isim, son olarak Star TV'de yayınlanan Ah Nerede dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Kel görüntüsüyle tanınan ismin son hali ise görenleri şaşırttı. Pabuççuoğlu'nu beyaz ve gür saçlarıyla görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı.

Hayat Bilgisi Amil Bey Tarık Pabuçcuoğlu