Havuza kaçan topu alamayan çocukların yardımına Alman Kurdu koştu

TAKİP ET

Önce çocuğun güvenliğini sağladı sonra topu çıkardı.

Aldığı eğitimlerle hem güvenlik güçlerinin hemde ailelerin vazgeçilmez dostu olan Alman Kurtları insanları tehlikelerden korumaya devam ediyor.

Uzakdoğu'da çekildiği bildirilen görüntülerde bahçede oyun oynayan iki çocuğun topu süs havuzuna kaçıyor. Havuza düşen topu almaya çalışan çocuklar pek başarılı olamasada zorlamaya devam ediyor. O sırada onları izleyen bir Alman Kurdu tehlikenin farkına varıp hemen küçük çocuğu havuzdan uzaklaştırıyor. Çocuğu havuzdan uzaklaştırdıktan sonra ağzına aldığı bir kepçeyi kullanarak topu havuzdan çıkarmayı başaran Alman Kurdu'nun görüntüleri evin güvenlik kamerasına yansıyor. 

O anlar sosyal medyada viral olurken görüntüler binlerce kez izlendi.

Alman Kurdunun Özellikleri

Son derece sadık ve akıllı kişiliği ile Alman kurdu günümüzde hem aileler için hem de istihbarat köpeği için ideal özellikleri taşımaktadır. Yabancı kişilere karşı oldukça temkinli davranması onu her daim iyi bir bekçi köpeği yapmaktadır. Ayrıca tehlike anında sahibine haber veren mutlu köpekler olarak da bilinmektedirler. Alman kurdu doğru bir eğitim ile mükemmel hünerler sergileyebilen enden türler arasındadır.