Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, gözyaşları içinde yardım istedi: "İnsanlara ulaşamıyoruz."

TAKİP ET

Bugün sabah 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş olan bir deprem meydana geldi. Depremden en çok etkilenen illerimizden olan Hatay'ın teknik direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında gözyaşları içinde bölgeye yardım istedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla Hatay'da bulunduğu bölgedeki insanlar için yardım istedi.

'ALLAH RIZASI İÇİN HATAY'A YARDIM EDİN'

Canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel; 'Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Lütfen Allah rızası için yardım edin' sözlerini kullandı.

Volkan Demirel canlı yayın öncesi bir de hikaye paylaşmış ve yardım isteğini yenilemişti.

EŞİ DE YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den de paylaşım geldi. Hatay'da olduklarını ve kendilerinin iyi olduğunu belirten Demirel, yakınlarına ulaşamadıklarını ifade etti.