Hastanelerdeki randevu kriziyle ilgili Erdoğan ilk kez konuştu!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet hastanelerinde randevu bulunamamasına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Salgının bitmesiyle bu sorunları hemen gündemimize aldık süratle çözümünü sağlayacak adımları atıyoruz" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam'da partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, devlet hastanelerinde almanın neredeyse imkansız hale geldiği randevular hakkında konuştu. Erdoğan, "Hastanelerde randevu gecikmeleriyle ilgili şikayetler gelmeye başladı, çözüm için süratle adımlar atmaya başladık" dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Son dönemde devlet hastanelerindeki sağlık hizmetleri konusunda muayene randevularındaki gecikmeler başta olmak üzere sistemdeki kimi aksaklıklarla ilgili şikâyetler gelmeye başladı. Salgının bitmesiyle bu sorunları hemen gündemimize aldık süratle çözümünü sağlayacak adımları atıyoruz."​​​​​​

Batuhan Çolak: Devlet hastanesinde 2 yıldır ameliyat olmayı bekleyen genç

YENİ HAREKAT MESAJI
"Türk Milleti için güçlü bir orduya sahip olmak tarih boyunca olageldiği gibi bugün de bir tercih değil, bir mecburiyettir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı ve Pençe-Kilit'le güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu darmadağın ettik. Güvenlik hattının eksiklerini yeni harekatlarla tamamlayacak hem de tüm kuvvetlerimizi her türlü göreve hazır hale getirecek çalışmaları titizlikle yürütüyoruz."

"MERDİVEN ALTI ADALETÇİLİĞE SON VERDİK"
"Bugün toplam istihdam sayısı 30 milyonu geçti. Adalette 9 bin 349 olan hakim savcı sayısını bu yıl itibarıyla 22 bin 709'a yükselttik. Merdiven altı adaletçiliğe son verdik."

hastane randevu erdoğan sağlık