Hastaneden taburcu olan Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

TAKİP ET

Motosikletiyle trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı, ameliyatının ardından hastaneden taburcu oldu. Ilıcalı, hastane çıkışı kazayla ilgili de açıklamada bulundu.

Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Kemerburgaz Caddesinde ters yönden gelen araçla çarpışmıştı. Motosikleti kullanan Acun Ilıcalı ve arkasında bulunan Kızı İlknur Banu Ilıcalı hafif yaralanmıştı.

 

Hastaneye kaldırılmasının ardından kolunda kırık tespit edilen Ilıcalı, ameliyata alınmış ve koluna platin takılmıştı. Ilıcalı, 3 günlük tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

“ŞİKAYETÇİ OLMADIM, SONUÇTA HEPİMİZ HATA YAPIYORUZ”

Hastane önünde açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “Maalesef dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus. Tabi biraz hırpaladı, kalın bir kemikti kırılan. Hastanedeki herkes sağ olsun çok güzel ilgilendi. Bunun dışında arayıp soran yüzlerce dostuma çok teşekkür ederim, böyle olaylarda insanın sevildiğini hissetmesi acıyı biraz olsun gideriyor” diye konuştu.

Acun Ilıcalı