Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'un ifadesi ortaya çıktı: "Özel görüntülerim Sedat Peker'e satıldı"

TAKİP ET

Daha önce Sedat Peker'i tehdit etmesiyle gündeme gelen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, suç örgütü operasyonu kapsamında tutuklanmıştı. Akkuş'un mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Akkuş, özel görüntülerinin Sedat Peker'e satıldığını iddia etti.

Geçtiğimiz yıllarda Sedat Peker'i tehdit ederek "Bir gece ansızın emzikle gelebilirim" diyen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, "Kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar verme ve yağma" gibi olayları karıştığı iddisıyla suç örgütü operasyonunda tutuklanmıştı.

28 yıl hapis cezasıyla yargılanan Güniz Akkuş'un mahkemede verdiği ifadenin detayları ortaya çıktı. Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre Akkuş, erkek arkadaşına gönderdiği özel görüntülerinin Sedat Peker'e satıldığını iddia etti.

Akkuş, şu ifadeleri kullandı:
"Şoförlüğümü yapan Fırat Ş. isimli şahıs, erkek arkadaşım ile mesajlarımı, ona attığım özel görüntüleri kendi telefonuna atarak bunu para karşılığı Sedat Peker'e ve adamlarına satmış. Sedat Peker de bu görüntüleri kullanarak Youtube da adamlarına paylaşımlar yaptırdı ve beni sürekli ölümle tehdit etmeye başladı, ben de devlet büyüklerini konuya dikkat çekmek amacıyla sosyal medya üzerinde paylaşım yaptım" 

'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş gözaltına alındı!

güniz akkuş sedat peker hanımağa özel görüntüler