Hande Sarıoğlu'ndan HaberTürk'e tepki: Karaktersizsiniz, duruşunuza tüküreyim

TAKİP ET

Evinde dans ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı için HaberTürk'teki işine son verilen Hande Sarığlu, Muharrem Sarıkaya'nın tokat olayı nedeniyle HaberTürk'e tepki gösterdi. Sarıoğlu, "Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim" dedi.

HaberTürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında tokat atmasının ardından HaberTürk yönetimi özür mesaj yayınlamıştı.

Söz konusu yaşananlara evinde dans ettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı için HaberTürk'teki işine son verilen Hande Sarıoğlu'ndan tepki geldi. 

Dansı sebebiyle kendisinden savunma istenen Sarıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Habertürk karar vericileri olarak bu zatın yapmış olduğu karaktersizliğin arkasındalar ki bir de resmi hesaptan yayınlamışlar özrü! Tam sizin kaleminize yakışan hareketler bunlar! Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim. Şu özrü yayınladıktan sonra işine son verseniz de karaktersizsiniz." 

NE OLMUŞTU?
Gazeteci Talat Atilla, 17 Aralık'ta AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu Habertürk yayında yaşananları aktarmıştı.

Paylaşılan videoda Sarıkaya'nın yayın konuğu Şahin ile konuştuğu bu sırada yanına gelen bir kişinin kulaklık ile ses bağlantısını kontrol ettiği görülmüştü. O anlarda Sarıkaya'nın bir anda sinirlenip yanındaki kişiye tokat attığı kameraya yansımıştı.

Olayın kamuoyuna yansımasının ardından Muharrem Sarıkaya'dan ve Habertürk'ten özür açıklaması gelmişti.

hande sarıoğlu habertürk muharrem sarıkaya