Hande Erçel ile Kerem Bürsin evleniyor mu? Kerem Bürsin'den evlilik açıklaması

TAKİP ET

'Sen Çal Kapımı' dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel'le aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin, yeni projeler üzerine konuştuğunu açıkladı. Bürsin, 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna da yanıt verdi.

Bir süredir meslektaşı Hande Erçel ile mutlu bir birliktelik sürdüren Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yeni proje için bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Bürsin, evlilik açıklamasıyla dikkat çekti.

"YOĞUN İLGİ BENİ ŞAŞIRTTI"
Geçtiğimiz haftalarda İtalya'ya bir seyahat gerçekleştiren ve yoğun ilgiyle karşılaşan Bürsin, "Bu kadar ilgiyi beklemiyordum... Bir sürü oyuncumuz Avrupa'da Türkiye'yi temsil ediyor ve seviliyor. Bu harika bir duygu." ifadelerini kullandı.

"KENDİ DÜNYAMIZDA MUTLUYUZ"
Sevgilisi Hande Erçel ile ilgili gelen sorulara da cevap veren Kerem Bürsin, "Biz bir aradayken hiç iş konuşmuyoruz. Kendi dünyamızı yaşıyoruz" dedi.

EVLİLİK SORUSUNA CEVAP
'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna cevap veren ünlü oyuncu, "İlişkimizin tadını çıkarıyoruz. Evlilik çok önemli bir mevzu... Önümüzde işlerimiz ve kariyer planlamamız var. Evliliği konuşmak için henüz erken" dedi.

evlilik kerem bürsin hande erçel evlenme dizi sen çal kapımı