Haluk Levent'ten normalleşme kararı çıkmayan müzisyenlere destek!

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Haluk Levent, normalleşme takviminde yer almayan müzisyenler için harekete geçti. Levent, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kabine toplantısının ardından Erdoğan, yeni normalleşme kararlarını açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı kararlar arasında müzisyenlere yer verilmedi. Ünlü sanatçılar ve müzisyenler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hükümete tepki gösterdi.

Uzun süredir eğlence mekanlarının kapalı olması ve müzisyenlerin zor durumda olmasına devlet tarafından herhangi bir yardım yapılmaması üzerine sanatçı Haluk Levent harekete geçti.

Levent, zor durumda olan müzisyenlerin ödenmemiş faturaları için destekte bulunacaklarını ve kalıcı çözüm için heyet oluşturup Ankara'ya gideceğini belirtti.

"ANKARA'YA GİDECEĞİZ"

Haluk Levent'in açıklaması ise şöyle: 
"Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 ?’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız."

 

haluk levent müzisyen ahbap