Haluk Levent'in programının ilk bölüm tarihi belli oldu

TAKİP ET

Sanatçı Haluk Levent, ilk kez bir televizyon programıyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. AHBAP Başkanı Haluk Levent'in Star TV'de yayınlanacak olan programının tarihi belli oldu.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan ünlü sanatçı Haluk Levent, ilk kez bir televizyon programıyla kamera karşısına geçerek milyonların sesi olmaya hazırlanıyor.

Global Medya & Poll Production yapımcılığında hazırlanacak 'Haluk Levent’le Yeniden'de yardıma ihtiyacı olanlar ve yardım severler bu programda bir araya gelecek.  Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği programın sunucusu Haluk Levent de sürprizleriyle çok konuşulacak.

SANATÇILAR DA YER ALACAK
Haluk Levent’in sanatçı dostları da projeye dahil olarak çok özel paylaşımlarda bulunacak. Ünlü konuklarını kendine özgü konseptinde ağırlayan Levent, unutulmaz müzik ziyafetlerine de imza atacak.

Yakında Star TV ekranlarında seyircilerle buluşacak Haluk Levent'le ''Yeniden'' programının ilk bölüm tarihi açıklandı. Star TV, yeni program Haluk Levent’le Yeniden ilk bölümünün 4 Kasım Perşembe günü ekranlarda olacağını duyurdu.

"HEM MÜZİK VAR HEM SOHBET"
Ünlü sanatçı, programının ilk tanıtımını 2 Ekim'de "Hem müzik var hem sohbet. Bir de her hafta ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız. Onların derdine derman olmaya çalışacağız." sözleriyle paylaşmıştı.

 

haluk levent haluk leventle yeniden